Домашният папагал на мъж осуети тайната му афера, след като разказа

...
Домашният папагал на мъж осуети тайната му афера, след като разказа
Коментари Харесай

Крещи, че обича друга жена: Папагал разкри тайна афера

Д омашният папагал на мъж осуети тайната му спекулация, след като разказа за нея на приятелката му. 

Изневярата в никакъв случай не е добра концепция, само че несъмнено би трябвало да се замислите, в случай че имате домакински любим, който е прочут с това, че разкрива секрети.  

Жена е с разрушено сърце, откакто посетила дома на приятеля си и чула домашния му папагал Пърси да " крещи, че обича друга жена ". Тя изяснява, че домашният любим на колегата ѝ непрекъснато споменавал името Джес, което не е нейното име, което я предиздвикало да заподозре, че приятелят ѝ води друга жена в дома си. 

Нещо повече, 25-годишната госпожица забелязала, че 26-годишният ѝ сътрудник почнал " нервно да ревизира телефона си " след издайническите думи на папагала и се " разсърдил ", когато го попитала коя е Джес. 

" Оказах се забъркана в най-странната обстановка. Представете си следното: по време на фамилно събиране при родителите на приятеля ми техният папагал Пърси несъзнателно споделя за внимателен въпрос - наподобява, че Пърси е научил за хипотетична спекулация, в която е забъркан приятелят ми ”, споделя девойката в обява в Reddit. 

" През нощта Пърси продължаваше да крещи, че обича друга жена на име Джес, а това не е моето име. Попитах приятеля си защо приказва птицата, а той се изсмя, наричайки я луда. С напредването на вечерта обаче забелязах, че приятелят ми нервно ревизира телефона си и постоянно го оставяше с екрана надолу, което в никакъв случай преди не е правил. Всъщност преди ми позволяваше да го употребявам понякога, само че не и в този момент ”, споделя още момичето.  

" Накрая се пречупих и зададох въпрос: " Кой е Джес? ", а той ми се разсърди, като сподели, че разрешавам на една птица да ме прави несигурна. Родителите му се пробваха да се намесят и да ни успокоят, само че той се разсърди. Останах сама и се прибрах у дома без него и от нощес не съм му говорила ”, споделя девойката. 

Потребителите, които разясняват под обявата, предложиха различни разновидности за държанието на папагала. 

Мнозина обявиха, че папагалите научават изречения, които им се повтарят, тъй че би трябвало Пърси дае чувал доста за Джес, с цел да повтори името ѝ.  

Някои допуснаха, че Джес може да е някогашна другарка, само че съгласно други това не изяснява за какво приятелят ѝ се държи толкоз съмнително. 

" Ако това е къщата на родителите на гаджето ти, може да е някогашната му другарка ", написа един от потребителите, а различен означи: " Ако беше някогашната, можеше да се изсмее. "  

Друг консуматор предложи нова доктрина, като написа: " Отначало желаех да кажа, че птицата може би повтаря разговор от телевизионно предаване, само че приятелят ти несъмнено се държи съмнително. "  
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР